Byaasgaard Camping
Dansk   Nederland
Se os på google plus   Følg os på facebook   Hent vores RSS-feed   Se vejrudsigten for Byaasgaard Camping
Se vores katalog her    Online reservation

Velkommen til Byaasgaard Camping

- en af de ældste campingpladser i Nordsjælland, lige ned til Roskilde fjord,
og en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Velkommen til Byaasgaard Camping
Hr og fru lejrchef, Allan og Hanne
byder velkommen til Byaasgaard Camping
Byaasgaard Camping
Vi vil på disse sider forsøge at give Dem et indtryk af pladsen, samt give Dem så mange informationer som muligt. Siderne er bygget op, så man benytter skiltene i bunden af siden til at komme rundt på "pladsen".
Er der underpunkter til skiltet kommer disse automatisk frem, når musen kører hen over skiltet.
Vi håber, at det er lige så nemt at finde rundt på vores "netplads" som på campingpladsen. Vi har gjort vores bedste, for at det skal være så nemt som muligt begge steder.
Hvis De ikke kan finde de informationer som De skal bruge, er De mere end velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon. Vores kontakt informationer stå på skiltet ”Kontakt info"

Med de bedste campinghilsner
og velkommen til Byaasgaard Camping

Allan & Hanne

Den korte historie om Byaasgaard Camping

Gården og bygningerne


Selve gården, som er det første man møder, når man drejer fra Amtsvejen og ind på campingpladsen, kan datere sin ældste længe tilbage til 1802, mens resten af gården er fra 1919.

Gården består af hovedhuset og 4 længer med stråtag. En virkelig charmerende gammel gård med en stemning som gør, at man føler sig hensat til en gammel Morten Korch film. De stråtækte længer indeholder kiosk, selskabslokale, fælleskøkken, bade- og toiletfaciliteter samt privat beboelse. Faciliteterne på gården er åben året rundt. Ud over faciliteterne på gården, er der to sanitetsbygninger og et køkken mere på pladsen.

På engarealet er der toiletter og fælleskøkken, mens der i skoven er toiletter og bade. Disse bygninger er dog kun åbne i sommersæsonen.
Byaasgaard Camping
Træfområdet på Byaasgaard Camping
Træf området
Solnedgangen set fra vandet
Solnedgangen set fra vandet
Hygge i skyggen
Hygge i skyggen
Så skal der fanges krabber
Så skal der fanges krabber
Første række til engen
Første række til engen
Så er der frisk ørred
Så er der frisk ørred
Udsigt over Byaasgaard Camping og Roskilde Fjord
Udsigt over Byaasgaard Camping og Roskilde Fjord

Pladsen


Campingpladsen blev oprettet i 1964, inden det var blevet rigtigt populært at campere. Dengang var det blot en græseng, uden de store dikkedarer. Pladsen blev hurtigt populær blandt danskerne, og det har den været lige siden. Som mange campister har sagt til os: "har man én gang besøgt Byaasgaard Camping så er man nødt til at komme tilbage igen og igen. Der findes ikke noget dejligere sted at campere end her på pladsen."
At dette er sandt, kan vi kun give campisterne ret i. At det ikke er grebet helt ud af luften, kan vi konstatere ved at nogle af vores campister har fejret 40 års jubilæum på pladsen, mens mange andre er kommet her igennem 10, 20 og 30 år.

Vi har sågar campister som er startet her som børn med Deres forældre, og som nu kommer her med Deres egne børn. Så når man først har fået Byaasgaard´s natur under huden, er den svær at slippe af med igen. Vi er stolte og glade over, at vores gæster er så trofaste, da de er med til at skabe den helt specielle positive og åbne atmosfære som der hersker på Byaasgaard, og som alle vores gæster uanset om de er her i kort eller lang tid oplever og bliver smittet af.

Pladsen har igennem årene fået en utrolig smuk og alsidig beplantning, som er med til at gøre pladsen til noget helt unikt. Få campingpladser i Danmark har de samme charmerende rammer at byde på som Byaasgaard, og heldigvis findes der også andre steder. Det, der gør Byaasgaard unik, er at vi kan byde på alt lige fra vand, enge, skov og alt det midt imellem. At slentre en tur langs Roskilde Fjord, eller bare nyde udsigten over fjorden kan fjerne selv den værste stress og give ro i sjælen. Det er mere end svært ikke at komme i godt humør, når man først er ankommet til pladsen, derfor er det ikke ualmindeligt at blive mødt med et smil, når man færdes på pladsen.

Vil man se stjerner er Byaasgaard også stedet. Vi har valgt at have så lidt belysning som muligt på pladsen om natten, ikke for at spare, men for at give mulighed for at opleve mørket og stjernerne. Så på Byaasgaard er det muligt at opleve nætterne uden en masse lys fra gadebelysning mm.
Så husk en god lommelygte, så er det ingen sag at finde vej i mørket om natten.

Selve pladsens placering, direkte ned til Roskilde Fjord og næsten midt mellem Frederiksværk og Hundested, gør pladsen ideel for personer som ønsker at være i naturen, men alligevel gerne vil være i nærheden af nogle hyggelige byer.

Ønsker man at kommer til større byer, ligger Hillerød under en 1/2 times kørsel væk og Roskilde, Helsingør og København kan nås på en time. Har man ikke selv et transportmiddel, har Byaasgaard sit eget busstoppested, lige uden for døren, Ellinge hedder det (HT område), så selv efter en hyggelig dag/aften på havnen i Hundested, er det muligt at kommer sikkert og nemt tilbage til pladsen.

Ønsker De at vide mere om omegnen og Nordsjælland så klik på skiltet "Omegnen" i bunden af siden.

Pladsen er naturligt opdelt i flere forskellige niveauer, så der er dejligt mange skønne udsigtspunkter og kroge "gemt" rundt omkring på pladsen (bænke er markeret med et X, på oversigtskortet). De mange niveauer er med til at skabe en spændende plads, og giver alle muligheder for at finde netop den plads, der tiltaler Dem bedst muligt, hvad enten det drejer sig om en plads i skygge, læ, solskin eller noget der er imellem.

Selve det område der bliver camperet på, er ca. 80.000 m2 stort, mens hele området dækker et areal på 255.000 m2. Der er masser af luft omkring en, så man behøver ikke være nervøs, for at blive klemt der er plads nok til alle. Vores standpladser er typisk mellem 100-150m2, så der er plads til selv store vogntog.

Pladsen er meget børnevenlig, ja selv stranden er børnevenlig, da de første 100 meter er lavvande, så selv de mindste børn kan bade.

En del af arealerne, specielt ved stranden er udnævnt til bevaringsværdigt naturområde, netop på grund af naturen og fuglelivet.

Og en ting er sikkert, nemlig at vi gør alt hvad vi kan, for at bevare og forbedre dette dejlige miljø.

Hvad kan du finde på de enkelte sider

 

Indgang


skiltet bringer dig tilbage til denne side.

Hytter


Skiltet giver dig et overblik over, hvilket overnatnings muligheder som Byaasgaard kan tilbyde og til hvilke priser.

Foto


skiltet giver dig bl.a. mulighed for at se eller downloade billeder fra Byaasgaard
samt sende et E-postkort.
 

Informationen


skiltet er fyldt med praktiske informationer om Byaasgaard, åbningstider, bestilling af campingpas samt en oversigt over hvilke personer, som kan hjælpe dig under dit ophold på Byaasgaard

Aktiviteter


skiltet giver dig bl.a. mulighed for at se eller downloade en liste over hvad der sker på pladsen

Temaer


skiltet giver dig bl.a. mulighed for at se hvilke muligheder vi kan tilbyde indenfor temaerne ”Fred & Ro”, ”Kano & Kajak”, ”Træf & Grupper”, Cykling & Cykelferie”, ”Golf” og ”Lystfiskeri”
 

Pladsen


skiltet giver dig bl.a. mulighed for at se billeder af vores facilitet, legeaktiviteter, se eller downloade et informationskort over pladsen, samt 360 graders billeder fra udvalgte områder på pladsen, så det er muligt at få et indtryk af, hvordan der ser ud ved de enkelte pladser.

Nyheder


skiltet giver dig bl.a. mulighed for at se hvad der er aktuelt på Byaasgaard her og nu.

Omegnen


skiltet giver dig bl.a. mulighed for at se eller downloade information om hvad der er rundt omkring Byaasgaard Camping, når du gerne vil ud og opleve sjælland.
 

Priser


skiltet giver dig bl.a. mulighed for at se eller downloade vores prisliste over hvad et ophold koster samt se hvad vi kan tilbyde af muligheder.

Kontakt Info


skiltet giver dig bl.a. mulighed for at se eller downloade vores kontakt info. Så skal du bruge f.eks. tlf nr. eller adresse er det her. Det er også her du finder kørevejledninger samt GPS koordinater m.m.

Salg


skiltet giver dig mulighed for at se om der skulle være en campingvogn, båd, fiskestang eller andet spændende til salg fra en af vores campister. Der er tit mulighed for at gøre en god handel.
 
Velkommen til Byaasgaard Se information om Byaasgaard Se information om campingpladsen Se vores priser Se billeder af hvad der sker Temaer fra campingrådet som vi lever op til Udflugtsmål Find et godt tilbud
Se vores forskellige hytter her Se kalenderen her Se nyheder her Kontakt os Se vores plads vi har hytter Se vores hytter