Byaasgaard Camping
Dansk   Nederland
Se os på google plus   Følg os på facebook   Hent vores RSS-feed   Se vejrudsigten for Byaasgaard Camping
Se vores katalog her    Online reservation

Information om Byaasgaard Camping

Indkørsel fra Amtsvejen mellem Frederiksværk og Hundested
Indkørsel fra Amtsvejen
mellem Frederiksværk og Hundested

Receptionen

Vi har vinteråbent, men kun efter aftale.
Ind- eller udchekning
Receptionen ligger til venstre,
hvor du også kan holde med campingvognen
for ind- eller udchekning.
Her i receptionen er det muligt at klare alle de praktiske gøremål om camping, så som ind- & udchekning, reservation af pladser, få informationer om vejret, hvad sker hvor og hvordan kommer vi dertil. Det er også her, det er muligt at få svar på dine spørgsmål, og kender vi ikke svaret, skal vi gerne gøre vores bedste for at finde det til dig.

Er der ting som er uhensigtsmæssige, gået i stykker eller andet som du mener, at du har behov for at få hjælp med eller som vi skal rette, er det i receptionen at du skal give besked. Så kan du være sikker på at rette person vil blive informeret og at vi vil gøre vores bedste for at få klaret det så hurtigt som muligt.

Receptionen ligger til venstre for porten, når du kommer kørende op af indkørslen. I venstre side af indkørslen, ind mod legepladsen, er der gjort plads til at parkere din bil og campingvogn mens du chekker ind- eller ud.

Reception

Telefontid: alle dage kl. 8 - 12 og 15 - 19
Tlf. 4792 3102
eller kontakt os på mail

Det er muligt checke ind eller ud efter aftale, som laves pr telefon eller mail et par dage i forvejen.

Velkommen til Byaasgaard Camping
Velkommen til Byaasgaard Camping
Vores lille grønne campingvogn, som står ud til amtsvejen
Når du kommer kørende på Amtsvejen fra Frederiksværk mod Hundested
og kan se vores lille grønne campingvogn, se ved du at så er du fremme
Vores kiosk

Børnene hygger sig på hoppepuden
Børnene hygger sig på hoppepuden

Kiosken

   Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Vores kiosk
Kiosken på Byaasgaard er ikke et stort supermarked, men vi har et fornuftigt begrænset udvalg af dagligvarer og andre "livsfornødenheder", som bare ikke kan undværes, når der skal hygges eller man lige har glemt et eller andet derhjemme. Og netop derfor er det muligt for at os at holde nogle fornuftige priser i kiosken, så man ikke føler sig flået når man går derfra.

Selve kiosken indeholder også vores eget "bageri", hvor vi flere gange om dagen bl.a. bager morgenbrød, wienerbrød og rugbrød. Så intet gammelt brød hos os.
Så skulle man blive fristet af de liflige dufte fra bageriet, ja så er det selvfølgelig muligt at snuppe sig en kop kaffe og en friskbagt basse, mens man sidder foran kiosken og kigger på at ungerne morer sig på hoppepuden eller legepladsen.

Der hygges foran kiosken
Der hygges foran kiosken

Når vi åbner kiosken efter middagspausen i weekendenderne og andre gode dage, er det altid med friskbagt wienerbrød. Og helt sikkert er det, at fredag og lørdag står den på friskbagte kager, når kiosken åbner kl. 15.00.

Selvfølgelig er der også mulighed for at handle lidt ind til den søde tand, bl.a. er det muligt at købe hjemmelavet vaffelis, når man virkelig skal forkæle sig selv.

Kiosken har et fornuftigt udvalg af sodavand, øl, vin og andre drikkevare. Dog er det ikke tilladt at nyde alkohol foran kiosken, men på den gamle mødding lige omkring hjørnet, er der borde og bænke så man kan sidde i solen og hygge sig.

Kig ind i kiosken og se hvad vi kan byde på.

Åbningstider for kiosk:

Kiosken er lukket for i år og åbner først igen omkring d. 1. april 2017.

Det er muligt at købe gas og/eller at tanke op på sit badekort efter aftale, som laves pr telefon eller mail et par dage i forvejen.


Selskabslokale Stalden

Læs mere om vores selskabslokale og se billeder her
 
Velkommen til Byaasgaard Se information om Byaasgaard Se information om campingpladsen Se vores priser Se billeder af hvad der sker Temaer fra campingrådet som vi lever op til Udflugtsmål Find et godt tilbud
Se vores forskellige hytter her Se kalenderen her Se nyheder her Kontakt os Se vores plads vi har hytter Se vores hytter