Byaasgaard Camping
Dansk   Nederland
Se os på google plus   Følg os på facebook   Hent vores RSS-feed   Se vejrudsigten for Byaasgaard Camping
Se vores katalog her    Online reservation

Campingpladsen

Vi giver dig på denne side bl.a. mulighed for at se billeder af vores facilitet, legeaktiviteter, se eller download et informationskort over pladsen, samt 360 graders billeder fra udvalgte områder på pladsen og vores faciliteter, så det er muligt at få et indtryk af hvordan der ser ud ved de enkelte pladser.
Se kort Se oversigtskort med udsigtspunkter Se billeder fra pladsen

For Børn og barnlige sjæle

Byaasgaard har 2 legepladser, 1 fodboldbane og 1 junglesti.
Alle støjende aktivitetsområder er placeret væk fra selve campingområdet, men selvfølgelig inden på pladsens område. Dette er gjort for at minimere støj og give børnene mulighed for at udfolde sig uden voksne der tysser på dem.

Foran kiosken er der hoppepude, legeredskaber, minigolf, petanq samt et stort grønt område.
Hele området er indhegnet

Foran fælleskøkkenet på engen er der placeret en lille legeplads til børn op til 10 år, her er der sandkasse, ruschebane, gynger, vippe og vippedyr. Legepladsen er indhegnet.

Fodboldbanen & Junglestien er placeret i området overfor hytterne og ved siden af miljøstationen.

Hygge for børn
Tegn og mal med Hanne

Faciliteter

Pladsens køkken- og sanitære bygninger er fordelt på 3 forskellige placeringer, hvilket betyder at der aldrig er ret langt til et toilet eller en køkkenvask. Som standard er dyr og rygning ikke tilladt i nogle af bygningerne, hvilket vi håber at alle vil respektere.
Alle bygning bliver rengjort minimum 2 gange om dagen.
Brugsvand og puslerummet er gratis, mens der skal betales for varmt vand til brusebadet, familirum og vaskeriet.

Gården

På selve gården i de gamle stal længer, hvor der før i tider var grise- og kostald, blevet indrettet lidt mere praktiske faciliteter

I den gamle grisestald er der i dag indrettet brusekabiner, toiletter og vaskekabiner til både herre og damer, samt et hyggeligt fælleskøkken på ca. 50 m2, køkkenet er indrettet med 3 sæt kogeplader, 3 køkkenvaske og borde og stole til 40 personer. Køkkenet er til fri afbenyttelse for vores gæster

Kostalden er forvandlet til 4 dejlige familierum på ca. 10m2 pr. stk, hvoraf 2 af rummene er blevet gjort ekstra handicapvenlige  med hjælp fra Aase Viberg Hansen fra handicap-camping.dk, der er ekstra støttehåndtag på toilettet, badestol samt støttehåndtag i brusekabinen. Adgangsvejene til familierummene er ekstra bredde så der er masser af plads til en rullestol.
Alle 4 familierum er indrettet med dobbelt brusekabine, håndvask, toilet, bænk og masser af knager til tøj og håndklæder.

I den gamle kostald er der også blevet plads til at indrette et vaskeri med 2 vaskemaskiner, 2 tørretromler og et bord samt et puslerum med puslebord og brusebadekar til mindre børn.

Alle faciliteter på gården er åbne året rundt og selvfølgelig opvarmede i vinterperioden.

Vores flotte familierum
Et af fire familierum
 

Engen

På engarealet på den sidste 1/3 væk fra gården er der
køkken-, toilet- og kemiske faciliteter (sommer område)

Køkkenbygning er indrettet med 4 stk "køkkenrum" med dobbeltkogeplade samt køkkenvask, udover dette er der en ca. 2m langs fællesvask udendørs så man kan nyde solen, mens man klarer opvasken.
Selvfølgelig er der borde og stole til 12personer indendørs samt borde- og bænkesæt udendørs, så alt efter vejret er det muligt at nyde sin mad inde eller ude.

Toiletbygningen indeholder både 5 toiletter til herre og til damer, samt selvfølgelig håndvaske.
I forlængelse af toiletbygningen er der et pissoir samt faciliteter til tømning af kemiske toiletter samt brugt brugsvand.
Faciliteterne er til fri afbenyttelse for vores gæster

Køkken og toiletbygningerne er åbne i sommersæsonen og er desværre ikke egnet for personer i rullestol, da der er 2 trin op til bygningerne og dørene ikke er brede nok til en rullestol.

Skoven

Placeret i den hyggelige birkelund er der fiskebord, bad- og toiletbygning og kemiske faciliteter
Der er 3 brusebade, 4 toiletter, 4 vaskekabiner og puslebord hos både damer og herre, faciliteterne er i grundniveau og uden trin.

I forlængelse af sanitetsbygningen er der faciliteter til tømning af kemiske toiletter samt brugt brugsvand.
Placeret overfor sanitetsbygningen, er der opsat et fiskerensebord med 2 stålvaske, til de heldige lystfiskere, der lige skal have ordnet fangsten. Fiskeaffald skal pakkes forsvarligt ind så det ikke lugter og smides i en af de grønne affaldcontainere på miljøstationen overfor hytterne.

Faciliteterne er til fri afbenyttelse for vores gæster, dog er bade- og toiletfaciliteterne kun åbne i sommersæsonen.

Der renses fisk
Fiskebordet i skoven

Miljøstationen/ekstra parkering/vinteropbevaring

I området over for hytterne og i forbindelse med parkerings- og vinteropbevaringsområdet, er vores miljøstation placeret.
Her er det muligt at aflevere køkkenaffald, flasker, aviser, pap og haveaffald.

Er der campister som ikke ønsker at have deres bil stående på pladsen, er der mulighed for at parkere på dette område.

Om vinteren bliver dette område benyttet til opbevaring af campingvogne der kun benyttes i sommersæsonen. Byaasgaard har kun plads til opbevaring vores egne campisters vogne.

Vandposter/brandmateriale

Rund omkring på pladsen er der placeret vandposter med drikkevand, vandposterne er markerede med en blå cirkel på oversigtskortet. Brandmaterialet er markerede med en rød cirkel på oversigtskortet og er typisk placeret ved siden af en vandpost samt i køkkenerne.

Elstandere

El standerne er næsten altid placeret i skellet mellem hver anden grund, de fleste standere er med blå eurostik og 13 amp. Strøm.
Elstandere er markerede med blå på kortet.

Internet adgang / Hotspot /WiFi

Der er gratis internet adgang via vores 2 Hotspots.
De 2 Hotspots er placeret i fælleskøkkenerne

Obs. iht. gældende lovgivning registreres mac- og ipadresser m.m.

Stalden

Den gamle hestestald er med tiden blevet lavet om til selskabslokale med rigtig god plads til 40 personer. Der er et max. på 48 personer.

Se mere information og billeder her

Dækket op til 36 personer i selskabslokalet Stalden
     
 
Velkommen til Byaasgaard Se information om Byaasgaard Se information om campingpladsen Se vores priser Se billeder af hvad der sker Temaer fra campingrådet som vi lever op til Udflugtsmål Find et godt tilbud
Se vores forskellige hytter her Se kalenderen her Se nyheder her Kontakt os Se vores plads vi har hytter Se vores hytter