Velkommen til Byaasgaard Camping

Byaas'en - et pusterum i naturen

På Byaasgaard Camping i Nordsjælland kan man stikke af en stund fra hverdagen.

Der er både plads til jer, der ønsker at ligge fast hos os hele sæsonen og jer, der kommer forbi på ferie, en forlænget weekend eller blot en eftermiddag ved vandet

Vi tilbyder forskellige former for overnatning og i vores kiosk sælger vi is, morgenbrød, lokal øl, det absolut basale og lokale delikatesser

Velkommen!

 

Corona/Covid19 opdatering fra Byaasgaard

Som følge af de seneste anbefalinger fra myndighederne har vi valgt at lukke alle fælles faciliteter. Det inkluderer både køkkener, bad og toiletter. Faciliteterne vil være lukket foreløbigt frem til d. 14. april.
I den næste periode vil vi løbende vurdere situationen, og derfor kan perioden blive forlænget.

Vi vil holde selve pladsen åben, for at I som gæster har mulighed for at komme ud i den åbne luft i naturen, som et afbræk i disse tider, hvor det meste er lukket ned. Samtidig er vi ekstra opmærksomme på hvor smitten særligt kan sprede sig, og det er især i fælles bad og toiletfaciliteter, derfor lukker vi ned for faciliteterne. Udslagsvaskene vil fortsat kunne benyttes og vi forventer at tænde for vandet på pladsen i løbet af næste uge.

Til jer der færdes på vores plads vil vi bede jer følge myndighedernes anbefalinger og holde 2m afstand til andre, og overholder sundhedsmyndighedernes anbefalinger om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

Vi åbner i reception 1. april, med særlige forholdsregler og begrænset antal kunder i butikken af gangen, såfremt situationen tillader det til den tid.

Vi følger situationen tæt og vil løbende holde vores gæster informeret om hvilke tiltag vi gør ift. Coronasmitten på Byaasgaard.

Har i spørgsmål, er i altid velkommen til at ringe og skrive til os.

MVH Signe og Kenneth

Vi har hytter

Kolonihaven, Bunk-Bed og Familie-hytten.

Fjorden

Vi ligger i naturskønne rammer og lige ned til fjorden, med egen badebro

Det grønne valg

Vi har fokus på klima, miljømæssige og socialt ansvarlige tiltag

badestrand og bådbro på Byaasgaard

Badestrand i Byaas

Vandet er noget af det bedste børn ved

På Byaas’en finder i en fantastisk børnevenlig lille badestrand og badebro

Fjorden er meget lavvandet langt ud, så det er noget af det sikreste badevand i Danmark

Har du båd se mere under Bådplads

Vi har et kursuslokale til 50 personer med tilstødende grupperum og lounge – der udlejes hele året. Både med mulighed for let eller fuld forplejning samt overnatning.

Læs mere her

Skal i holde rund fødselsdag, bryllup, konfirmation, reception, dåb eller bare mødes med gamle venner, så har vi rammerne til jer.

Læs mere her 

strand og eng

Fællesskab på Halsnæs

I løbet af sommeren holder vi åbne arrangementer – fx koncerter og fællesspisninger – for hele Halsnæs og omegn. Vi inviterer både campister, nysgerrige beboere fra lokalområdet og dem fra de mange sommerhuse i området.

Følg os på Facebook for at følge med i vores arrangementer

Book

Kolonihaven, Bunk-Bed hytte, telt eller campingvogn

Priser

Simple priser

Fest på Byaas

Hold dit selskab hos os - i festlokale, telt eller under åben himmel

Bæredygtig camping

Bæredygtig camping ved Hundested

Vi bestræber os på at tage bæredygtige beslutninger, såvel klimamæssigt som socialt og økonomisk, når vi driver og udvikler Byaasgaard Camping

en_USEnglish
da_DKDanish en_USEnglish