Det hele startede...

Byaasgaard Camping ligger som en del af naturområdet Kongernes Nordsjælland mellem Hundested og Frederiksværk med 600 m kyststrækning.

I 1964 blev campingpladsen oprettet, det var inden det var blevet sådan rigtig hipt at campere. Dermed er Byaasgaard Camping en af Danmarks ældste campingpladser.

Gården Byaasgaard kan spores tilbage til 1700-tallet og har fra starten været landbrugsejendom med dyr, gartneri og marker. 

Bæredygtig ferie

Vi har fokus på miljømæssige og sociale tiltag, således at vi kan fungere som inspiration til vores gæsters egne hjem og arbejdspladser.

I det naturskønne område ønsker vi, udover at tilbyde en god overnatningsmulighed med velfungerende rammer, at skabe rammer for fællesskab samt inspirere med social ansvarstagen og miljømæssigt bæredygtige løsninger. Alt strøm kommer f.eks. fra vindmøller.

På Byaasen har vi respekt for naturen – vi ligger nemlig midt i det smukke Kongernes Nordsjælland omkring Nationalparken.

Læs mere om området her

Vi vil skabe en ramme for fællesskab og huske danskerne på, hvor dejligt det er at campere, vise turisterne hvor skønt et land vi bor i og vise hvordan man kan drive en bæredygtig virksomhed.

På den måde vil vi modernisere det traditionelle campingliv – med respekt for traditioner og med forkærlighed for det bæredygtige.

Find us here

Hvem er vi på Byaas?

Byaasgaard drives af Signe og Kenneth – vi varetager hver vores ansvarsområder på campingpladsen.

Vi har overtaget pladsen 1. januar 2020 og bor her sammen med vores to børn – Sonja og Eigil på 2 og 5 år.

Vi er flyttet fra Københavns nordvestkvarter til Hundested for at forfølge en fælles drøm om at have vores eget – og springe ud i noget helt nyt!

Signe er oprindeligt uddannet socialrådgiver og har  en Master i Socialt Entreprenørskab. Hun har gennem 8 år arbejdet som afdelingsleder og projektleder på en institution for hjemløse.

Kenneth har en Diplom i Ledelse og er oprindeligt uddannet pædagog. Han har 10 års ledelseserfaring indenfor det sociale område.

Fra vores bryllup i juni 2019

Tilsammen er vi meget praktiske og kan lave mange ting selv, samtidigt med at vi ved det er vigtigt at være servicemindede og så har vi et socialt blik og lægger vægt på at tage et socialt ansvar i samfundet.