Telt eller Vogn

Pladsen ved Byaasgaard Camping ligger naturskønt med udsigt over Roskilde Fjord og er et oplagt valg til jer, der skal et smut ud af byen for at få lidt landluft blandet med lokalt liv, mad og drikke.

Pladsen har 290 pladser til telt eller campingvogn. Vi finder den bedste plads til jer, når i ankommer.

Byaasgaard har hytter i flere størrelser og højst sandsynlig også en, der passer til jeres ferie.

Her er mulighed for både den afslappende og den aktive ferie og vi nyder at skabe små fællesskaber, som man kan træde ud og ind af alt efter, hvad man har lyst til.

Pladsen består af beskyttede naturområder, græsarealer med forskellige buske og træer som afskærmning og en række spiselige planter og buske rundt omkring, som kan benyttes frit.

For børn

Vandet er noget af det bedste legetøj børn ved. Fjorden er meget lavvandet, så det er noget af det sikreste badevand i Danmark.

Der er store grønne områder med god plads til leg og boldspil – og der er masser af træer og skov som frit kan benyttes.

Pladsen har en hoppepude, klatrestativer, gynger og boldbane.

Der er minigolf og petanque og mange store grønne områder.

Camping siden 1964

Camping i 1964

Tilbage i 1964 var campingpladsen blot en græseng, uden de store dikkedarer. Pladsen blev hurtigt populær blandt danskerne og sidenhen også blandt udenlandske campister, og det har den været lige siden.

Pladsens natur

Pladsen er i flere niveauer ned mod fjorden, så der er en fantastisk udsigt og kroge “gemt” rundt omkring på pladsen.

En del af vores arealer, specielt ved stranden, er udnævnt til bevaringsværdigt naturområde, netop på grund af naturen, dyre- og fuglelivet.

 

badestrand og bådbro på Byaasgaard

Fest på stranden

Vi har mulighed for at holde jeres fest på stranden, lige ved badebroen. 

Under åben himmel eller i telt – det bestemmer i.

Se mere information her.